Waarom 123Plaktegels

Als het gaat om het verfraaien van uw woning, is het vaak een uitdaging om een balans te vinden tussen kwaliteit, gemak en betaalbaarheid. Zeker voor huurhuizen, waar permanente aanpassingen niet toegestaan zijn, wordt deze uitdaging nog groter. Hier komt 123plaktegels in beeld, met een product dat aan al deze eisen voldoet. In dit artikel leggen we uit waarom 123plaktegels de ideale keuze zijn voor uw woningdecoratieprojecten.

Uitmuntende Kwaliteit en Bewerkbaarheid

Een van de meest opvallende kenmerken van de plaktegels van 123plaktegels is hun dikte van 2,4 mm. Dit maakt ze aanzienlijk steviger en duurzamer dan dunne imitatie stickervellen. Deze extra dikte zorgt voor een betere kwaliteit, omdat de tegels niet alleen sterker zijn, maar ook gemakkelijker te hanteren en te plaatsen. In tegenstelling tot de dunne stickers, die gemakkelijk kunnen scheuren of kreuken tijdens het aanbrengen, bieden de 123plaktegels een solide en betrouwbare oplossing die er professioneel uitziet en aanvoelt.

Shop nu
 • Voordelig en Praktisch

  Een ander groot voordeel van 123plaktegels is dat ze een goedkope oplossing bieden voor het opknappen van uw woning. U hoeft geen dure materialen of arbeidskrachten in te huren; u kunt de tegels eenvoudig zelf aanbrengen. Dit maakt het een bijzonder aantrekkelijke optie voor huurders, die vaak geen grote investeringen willen doen in een woning die niet hun eigendom is. Bovendien zijn 123plaktegels een niet-permanente oplossing, waardoor u ze gemakkelijk kunt verwijderen zonder schade aan de onderliggende oppervlakken, ideaal voor wanneer u verhuist of de tegels wilt vervangen.

 • Veelzijdige Eigenschappen

  123plaktegels bieden meer dan alleen esthetische voordelen. Deze tegels zijn waterafstotend, wat ze perfect maakt voor gebruik in vochtige omgevingen zoals badkamers en keukens. Daarnaast zijn ze kraswerend, wat betekent dat ze bestand zijn tegen dagelijkse slijtage en er langer nieuw uitzien. Ook zijn de tegels hittebestendig, waardoor ze veilig kunnen worden gebruikt in de buurt van kookplaten en andere warmtebronnen.

  En niet te vergeten, de tegels zijn zelfklevend. Dit betekent dat u geen extra lijm of bevestigingsmaterialen nodig hebt. U trekt gewoon de beschermfolie eraf en plakt de tegel op de gewenste plek. Dit maakt het installatieproces snel en eenvoudig, zelfs voor degenen zonder doe-het-zelfervaring.

 • Eenvoudige installatie

  Het grootste voordeel van plaktegels is de eenvoudige installatie. Traditionele tegels vereisen vaak een arbeidsintensief proces van lijmen, voegen en mogelijk zelfs het inhuren van een professional. Plaktegels daarentegen zijn zelfklevend, wat betekent dat u geen extra materialen of gereedschap nodig heeft. Dit maakt het een perfecte doe-het-zelfoplossing, zelfs voor beginners.